برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا 16 ص

بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا 16 ص

بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا 16 ص

نام فایل : بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سويا 16 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 15
حجم : 149 کیلوبایت
بررسي اثر زانتان و كاراگينان بر خواص حلاليت ايزوله پروتئين سوياليدا جهانيان1 دانشجوي كارشناسي ارشد دانشكده كشاورزي دانشگاه تربيت مدرس تهران ، سيد علي مرتضوي2 استاد دانشكده كشاورزي دانشگاه فردوسي مشهد، محسن بركتين3 دكتراي طعم از استراليا و زهره حميدي اصفهاني4 استاديار دانشكده كشاورزي دانشگاه تربيت مدرس تهران…