برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی

فرمت فایل: ورد – Word  
قابلیت ویرایش
 
تعداد اسلاید : 26 عنوان ارائه : تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی ارائه دهنده : جلیل مهرکی زیر نظر استاد راهنما : جناب آقای دانشجو بهار 1386 مقدمه مقدمه رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود وبه دو…