تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی
تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی
فرمت فایل: ورد – Word
قابلیت ویرایش
تعداد اسلاید : 26 عنوان ارائه : تولید و فرآوری کنسرو گوجه فرنگی ارائه دهنده : جلیل مهرکی زیر نظر استاد راهنما : جناب آقای دانشجو بهار 1386 مقدمه مقدمه رب گوجه فرنگ عصاره تغلیظ شده گوجه فرنگی می باشد که به عنوان چاشنی و بهبود دهنده عطر و رنگ و طعم در غذا مصرف زیادی دارد. رنگ قرمز تند، طعم وبوی مطبوع از خواص ظاهری آن می باشد بریکس آن حدود 28% ودارای ph اسیدی در حدود3/4 می باشد.3%-2% نمک به آن افزوده می شود وبه دو…

دیدگاه ها
دیدگاه ها برای این مطلب بسته شد اند