اجرای-سیستم-HACCP-در-واحدهای-پرورش-مرغ-گوشتی-11ص

اجرای-سیستم-HACCP-در-واحدهای-پرورش-مرغ-گوشتی-11ص
نام فایل : اجرای-سیستم-HACCP-در-واحدهای-پرورش-مرغ-گوشتی-11ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 9
حجم : 63 کیلوبایت
اجرای سیستم HACCP در واحدهای پرورش مرغ گوشتیچكیدهاكنون كه رشد تولیدات كشاورزی و صنعتی متناسب با نیازهای داخلی و برنامه توسعه صادرات غیر نفتی آغاز گردیده است ضروری است كه همزمان با آن كیفیت نیز به عنوان یك نیاز و یك پشتوانه مورد توجه قرار گیرد. اگر بر این باور باشیم كه مهمترین معیار در تولید مواد غذایی، سلامت محصول می باشد HACCP كارآمدترین…

دیدگاه ها
دیدگاه ها برای این مطلب بسته شد اند