برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

بررسي-تأثير-درجه-استحصال-آرد-بر-تركيب-آرد،-خواص-رئولوژي-خمير-و-كيفيت-نان-11-ص

بررسي-تأثير-درجه-استحصال-آرد-بر-تركيب-آرد،-خواص-رئولوژي-خمير-و-كيفيت-نان-11-ص

بررسي-تأثير-درجه-استحصال-آرد-بر-تركيب-آرد،-خواص-رئولوژي-خمير-و-كيفيت-نان-11-ص

نام فایل : بررسي-تأثير-درجه-استحصال-آرد-بر-تركيب-آرد،-خواص-رئولوژي-خمير-و-كيفيت-نان-11-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 8
حجم : 81 کیلوبایت
بررسي تأثير درجه استحصال آرد بر تركيب آرد، خواص رئولوژي خمير و كيفيت نانعادل ميرمجيدي هشتجينمؤسسه تحقيقات فني و مهندسي كشاورزيچكيدهاطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیيد نموده و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و…

خرید بیت کوین