برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

بررسی-فاکتورهای-موثر-در-کمیت-عامل-اشک-آور-پیاز-16-ص

بررسی-فاکتورهای-موثر-در-کمیت-عامل-اشک-آور-پیاز-16-ص

بررسی-فاکتورهای-موثر-در-کمیت-عامل-اشک-آور-پیاز-16-ص

نام فایل : بررسی-فاکتورهای-موثر-در-کمیت-عامل-اشک-آور-پیاز-16-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 13
حجم : 145 کیلوبایت
زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعين كميت عامل اشك آور پياز تاثير مي گذاردخلاصه : عامل اشك آور(LF ،Z,E پروپانتيال اکسید گوگرد) يك محصول مستقيم هیدرولیز يك پروپنيل سيستئين سولفوكسيد 1- prencsoست ودرزماني كه در غلظتهاي بالا وجود دارند بر طعم پياز اثر می گذارد. جهت ارزيابي كردن عامل اشك آور به عنوان يك فاکتور موثر در كيفيت طعم…