برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

بررسی-فاکتورهای-موثر-در-کمیت-عامل-اشک-آور-پیاز-16-ص

بررسی-فاکتورهای-موثر-در-کمیت-عامل-اشک-آور-پیاز-16-ص

بررسی-فاکتورهای-موثر-در-کمیت-عامل-اشک-آور-پیاز-16-ص

نام فایل : بررسی-فاکتورهای-موثر-در-کمیت-عامل-اشک-آور-پیاز-16-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 13
حجم : 145 کیلوبایت
زمان نهفتگي و کولتیوار و مدت انبارداری بر تعين كميت عامل اشك آور پياز تاثير مي گذاردخلاصه : عامل اشك آور(LF ،Z,E پروپانتيال اکسید گوگرد) يك محصول مستقيم هیدرولیز يك پروپنيل سيستئين سولفوكسيد 1- prencsoست ودرزماني كه در غلظتهاي بالا وجود دارند بر طعم پياز اثر می گذارد. جهت ارزيابي كردن عامل اشك آور به عنوان يك فاکتور موثر در كيفيت طعم…

خرید بیت کوین