برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

تأثیر-هیدروکلوئیدها-و-امولسیفایرها-روی-خصوصیات-رئولوژیکی-کیک-بدون-تخم¬مرغ-27-ص

تأثیر-هیدروکلوئیدها-و-امولسیفایرها-روی-خصوصیات-رئولوژیکی-کیک-بدون-تخم¬مرغ-27-ص

تأثیر-هیدروکلوئیدها-و-امولسیفایرها-روی-خصوصیات-رئولوژیکی-کیک-بدون-تخم¬مرغ-27-ص

نام فایل : تأثیر-هیدروکلوئیدها-و-امولسیفایرها-روی-خصوصیات-رئولوژیکی-کیک-بدون-تخم¬مرغ-27-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 27
حجم : 1659 کیلوبایت
دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین – دانشکده کشاورزیگروه علوم و صنایع غذاییعنوان:تأثیر هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها روی خصوصیات رئولوژیکی کیک بدون تخممرغ استاد راهنماجناب دکتر خورشیدپورارائه دهندهمونا نصیریدانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذاییبهار 1388چکیدهتأثیر هیدروکلوئیدهایی…