برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

قارچ-های-خوراکی-35ص

قارچ-های-خوراکی-35ص

قارچ-های-خوراکی-35ص

نام فایل : قارچ-های-خوراکی-35ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 20
حجم : 96 کیلوبایت
مقدمه : انگیزه تحقیق و تکنولوژی و تولید قارچهای خوراکی را میتوان در اهمیت و ارزش غذایی و دارویی قارچها ، هزینه کم تولید و از طرف دیگر تامین منبع پروتئین مورد نیاز جامعه دانست . در کشور چین با جمعیت انبوه ، به دنبال منابع جدید و مطمئن برای تامین غذای افراد جامعه ، قارچها جزیی از عادات غذایی مردم در آمده است و دارای مصرف سرانه بسیار بالایی است . به همین منظور در موسسه…