برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

كود-20-ص

كود-20-ص

كود-20-ص

نام فایل : كود-20-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 13
حجم : 113 کیلوبایت
فهرست مطالب مقدمه 2مواد غذايي 3 ازت 3 انواع كود نيتروژن 4 فسفر 4عوامل مؤثر در نگهداري فسفر در خاك 5 پتاسيم 6 كلسيم 7 منيزيم 8منگنز 8مس 8 روي 8 گوگرد 9 برخي از علائم كمبود عناصر غذايي در گياه 9زمان و روش كود دهي 10 اثرات كودهاي شيميايي در خاك و محصول 13كودهاي طبيعي آلي 15 اثر كود دامي در حاصلخيزي خاك 16 مقدار و روش مصرف كود دامي 17 كود سبز 17روشهاي تشخيص كمبود عناصر غذايي 18 عوامل مؤثر ديگر…