برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-ص

نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-ص

نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-ص

نام فایل : نمونه-برداری-جهت-ارزیابی-تازگی-ماهی-56-ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 53
حجم : 275 کیلوبایت
نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی:نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول 2 صورت پذیرد….