برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

تهیه استارتر و مایه پنیر 17 ص – Copy

تهیه استارتر و مایه پنیر 17 ص - Copy

تهیه استارتر و مایه پنیر 17 ص – Copy

نام فایل : تهیه استارتر و مایه پنیر 17 ص – Copy
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 15
حجم : 79 کیلوبایت
تهیه استارتر و مایه پنیر :استاتر : شامل میکروارگانیسم های فروفیل و ترموفیل می باشد.در مجموع استارتر برای کاهش PH و ایجاد آروما و طعم مناسب پنیر به مور استفاده قرار می گیرد.میکرو ارگانیسم های فروفیل تولید دی استیل می کنند که باعث طعم و عطر کره ای در پنیر می شود. استارترهای ترموفیل در تولید اسید بیشتر نقش دارند و باعث کاهش PH ژنتیت می شود که محیط مناسب را…