برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

نگرشي كلي بر تكنولوژي توليد آب ميوه 16 ص

نگرشي كلي بر تكنولوژي توليد آب ميوه  16 ص

نگرشي كلي بر تكنولوژي توليد آب ميوه 16 ص

نام فایل : نگرشي كلي بر تكنولوژي توليد آب ميوه 16 ص
فرمت : .DOC
تعداد صفحه/اسلاید : 14
حجم : 89 کیلوبایت
نگرشي كلي بر تكنولوژي توليد آب ميوه اطلاعات عموميآب ميوه ها و نوشابه هاي حاصل از آن از نظر اجراء يا عدم اجراي فرآيند شفاف سازي به دو نوع زلال(شفاف شده)، كدر(پالپ دار) و از نظر ميزان ميوه طبيعي محتوي (آب ميوه و يا پالپ)به سه گروه، آب ميوه، نكتار ميوه و شربت ميوه تقسيم مي گردد. ميزان ميوه طبيعي محتوي در گروه آب ميوه هاي 100%، در گروه نكتار بسته به نوع…