اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص

اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص
نام فایل : اندازه گیری مواد افزودنی در شیر 10ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 9
حجم : 63 کیلوبایت
جستجو و اندازه گیری عوامل نگهدارنده و مواد افزودنی در شیرتعريف:عوامل نگهدارنده گاهی برای نگهداری شير و جلوگيری از فساد و زمانی برای تبديل شير فاسد و خراب به شيری که دارای ظاهر معمولی باشد, اضافه ميگردند.حالت اول طبيعی بوده و حالت دوم تقلب محسوب می شود.جستجو و اندازه گيری بيکرمات دوپتاس:الف)جستجو:اصول آزمايش:بيکرمات دوپتاس معمولاً برای نگهداری…

دیدگاه ها
دیدگاه ها برای این مطلب بسته شد اند