تکنيکهاي تهیه و توليد کشت آگار 14ص

تکنيکهاي تهیه و توليد کشت آگار 14ص
نام فایل : تکنيکهاي تهیه و توليد کشت آگار 14ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 15
حجم : 79 کیلوبایت
تکنيکهاي تهیه و توليد کشت آگارمقدمههوايي كه از آن تنفس ميكنيم مملو از موجودات بسيار ريز است كه با باد به حركت درميآيند. قارچها، باكتريها، ويروسها و گياهان براي انتقال گردههاي خود به مناطق ديگر از باد كمك ميگيرند. در صورت عدم رعايت نكات بهداشتي، اين ذرات ميتوانند چه در تهيه كشت خالص و چه در فرآيند توليد قارچ خوراكي خلل…

دیدگاه ها
دیدگاه ها برای این مطلب بسته شد اند