برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص

خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص

خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص

نام فایل : خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نان 16ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 16
حجم : 76 کیلوبایت
عنوان تحقیق:خواص رئولوژی خمیر و کیفیت نانواحد درسی : ویژگیهای فیزیکی استاد مربوطه: خانم مهندس لیلا زیرجانیگرد آورنده:حسین جدّیپاییز 85چكيدهاطلاعات موجود مبتني بر دانش امروزي، قدمت نان را تا 6000 سال قبل تأیيد نموده و در بررسيهاي باستان شناسي دلايل غير قابل ترديدي در اين زمينه بدست آمده است. نان يكي از ارزانترين و مهمترين مواد غذايي مورد استفاده انسان…