روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص

روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص
نام فایل : روش ها ی نگهداری مواد غذایی 19ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 17
حجم : 125 کیلوبایت
تعریف1روش هايي جديد براي نگهداري غذا2نگهداری سبزی و میوه : ( کاربردی )7آلوی سردرختی8آمادهسازی10حفظ و نگهداري غذاها10کنسرو کردن11نمک سود کردن (شور گذاشتن):11مربا ها و ژله ها:11انجماد11خشک کردن12روش هاي نامطمئن کنسروسازي12نگهداري سبزيجات……

دیدگاه ها
دیدگاه ها برای این مطلب بسته شد اند