سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص

سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص
نام فایل : سيستم هاي HACCP در صنایع غذایی 15ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 13
حجم : 68 کیلوبایت
سيستم هاي (HACCP )در صنايع غذايي HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک سلا مت مصرف کنند گان مواد غذايي از اقدامات شرکت pilsbury مشاور وهمکار سازمان ملي سفينه هاي فضا يي و فضا نوردي امريکا (نا سا) (NASA ) ريشه گرفته استسسيستم هاي (HACCP )در صنايع غذايي HACCP مخفف hazard analysis and critica lcontrol point است, انديشه برقراري اين سيستم براي کاهش ريسک…

دیدگاه ها
دیدگاه ها برای این مطلب بسته شد اند