برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

پاستوریزه سازی 8 ص

پاستوریزه سازی 8 ص

پاستوریزه سازی 8 ص

نام فایل : پاستوریزه سازی 8 ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 6
حجم : 46 کیلوبایت
پاستوریزه سازیپاستوریزه سازی(PASTEURIZATION): روشی برای کشتن اغلب میکروارگانیسمهای بیماریزا (کاهش تعداد آنها تا حدی که ایجاد بیماری نکنند) و غیر فعال ساختن آنزیمهای موجود در مواد غذایی بمنظور به تعویق انداختن فساد در مواد غذایی اطلاق میگردد. * (LTLT): حرارت دادن مواد غذایی تا 62.8 سانتی گراد به مدت نیم ساعت. * (HTST): حرارت دادن مواد غذایی تا 72.8 سانتی گراد به مدت 15 ثانیه. *…