برای مشاهده نتایج کلید Enter و برای خروج کلید Esc را بفشارید.

admin در دسته‌بندی نشده

پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي 6ص

پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي 6ص

پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي 6ص

نام فایل : پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايي 6ص
فرمت : .doc
تعداد صفحه/اسلاید : 5
حجم : 101 کیلوبایت
پيش نيازهاي «HACCP» در صنايع غذايياجراي سامانه «HACCP» در يك كارخانه نيازمند يك سيستم (GMP) مي باشد كه مهمترين نكات آن عبارتند از:1- طراحي تأسيسات (طرح اوليه، جاده، طراحي سقف، كف و ديوارها، تهويه و … )2- بهداشت محيط كار (نوع و جنس وسائل، مواد ضد عفوني كننده، شستشو كف و … ) 3- نابودسازي ضايعات (شستشو و ضد عفوني كردن، دفع مواد زانو و فاضلاب)4-…